Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

UTÁNFUTÓK, SZÓRÓKOCSIK, KISTRAKTOROK

Fő kategória >UTÁNFUTÓK, SZÓRÓKOCSIK, KISTRAKTOROK

Kistraktor, rider

Nagy területen kell füvet nyírnia, de nem szeretné az egész napját a fűnyíró mögött sétálva tölteni? Ha a válasza igen, Önnek fűnyíró traktorra van szüksége. A HECHT természetesen e témában is megoldást kínál a feladatra. Kerti traktoraink nyergében a munka szórakoztatóvá válik az ön számára! Traktoraink vágási szélessége meghaladja a 100 cm-t ezáltal hatékony velük a munkavégzés. Kínálatunkban erőteljes, megbízható magas minőségű HECHT hajtásláncot és Hecht OHV, valamint világhírű Briggs & Stratton prémium motorokat alkalmazunk. Emellett a magas minőségű és ergonomikus kialakítás segíti a praktikus használatot. A nagy térfogatú fűgyűjtő kosár térfogata akár 410 liter is lehet, amely mellet a motor biztosítja a zökkenőmentes és megbízható teljesítményt. Használja az ürítőkart és halmozza a levágott füvet nagyon könnyen a kívánt helyre. Minden traktorunk természetesen kiválóan manőverezhető és mozgékony. Az 1 és 2 pengés vágóasztalok tökéletes nyírást biztosítanak.

 


Szórókocsik, kézi szórók

A különféle anyagok szórásában nyújtanak Önnek segítséget kézi szóróink és szórókocsiaink. Legyen szó műtrágyáról, vetőmagról, útszóró sóról, homokról vagy más szóróanyagról – mindent könnyedén, a kívánt sűrűség beállításával tud szétszórni. A tavaszi és nyári hónapokban vetőmag vagy műtrágya kiszórására tudja használni. A téli hónapokban pedig az utak csúszásmentesítésésben nyújthat nagy segítséget.

Kínálatunk jelentős részét képezik a kézzel irányítható szórókocsik, de megtalálhatóak nálunk nagyobbak is, amelyek például kistraktor után lehet vontatni. A szórókocsik kezelése és használata nagyon egyszerű. A könnyen beállítható szórásszabályozás minden általunk kínált termék jellemzője.


Sorrend:


Sorrend:

Webáruház készítés